Våra tjänster.

Traditionell kundservice eller digitala tjänster - vi hjälper dina kunder via alla kanaler.

Relationsbyggande

Kundtjänst

Kundtjänst är en viktig del av varje företags verksamhet, och genom att outsourca till Foundever agerar vi som din förlängda arm och levererar kundupplevelser i världsklass. Vår professionella och kunniga personal är experter på att behålla kundlojalitet och skapa positiva upplevelser vid varje kontakt, oavsett om det är via telefon, mail, chatt, sociala medier eller vilka andra kanaler som helst.

Foundever skräddarsyr lösningar för både stora och små företag och inom alla vertikaler; från finansiella tjänster till retail, till automotive.

Effektiv problemlösning

Teknisk support

Vårt mål är att göra tekniken enkel och bekymmersfri för dina kunder. Med årtionden av erfarnehet har vi utvecklat våra tjänster för att stödja alla tänkbara produkter – från datorer och servrar till mjukvaror som applikationer och system.

Vi vet att effektivitet, professionalism och korrekthet är nyckeln till en framgångsrik support, där vår personal utmärks av ett genuint teknikintresse och hög problemlösningsförmåga. Vår personal är experter, vilket säkerställer den bästa möjliga kundupplevelsen.

Kontakta oss och ta reda på hur exceptionell kundservice bidrar till tillväxt!

Resultatdrivande

Försäljning

Foundevers säljapproach kombinerar kund- och agenterfarenhet för att leverera en sömlös kundupplevelse och öka försäljningen för ditt företag. Med lång erfarenhet av både B2C och B2B försäljning, inklusive cross-selling och up-selling i inkommande och utgående kanaler, tar vi ett helhetsgrepp på sälj. Genom att träna våra agenter i att lyssna, ställa relevanta frågor och erbjuda rätt produkt vid rätt tillfälle skapar vi en naturlig försäljningsupplevelse som gör kunderna nöjda och ger ditt företag ett konkurrenskraftigt försprång.

Innovera & Automatisera

Digital Transformation

Foundevers digitala lösningar är en utmärkt investering för att hjälpa dig ligga steget före dina konkurrenter; genom att automatisera uppgifter med RPA och AI sänker vi kostnaden och ökar kvalitén genom att exkludera de mänskliga misstagen.

Vi erbjuder ett komplett utbud av skräddarsydda digitala lösningar som täcker hela värdekedjan inom BPO, från optimerade bakgrundsprocesser och omnikanalplattformar, till chattbotar och självservicelösningar.

Sugen på att spara upp till 65% av din kostnad? Kontakta oss för att veta mer!

Söker du
kundtjänst?
teknisk support?
säljhjälp?
digitaliseringshjälp?

Kontakta oss

Är du på jakt efter en outsourcing-partner för din kundservice? Kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd offert för just ditt företags behov!