Leveransmodeller.

Kundservicelösningar där du vill ha dem – hemifrån, onshore, nearshore eller offshore.

BCP genom flexibilitet

Work at Home

Vår ISO 27001-certifierade Work At Home-lösning medför den ultimata flexibiliteten, vilket tillåter oss att snabbt bemöta dina kunders behov och anpassa oss efter era hög- och lågsäsonger. Inte bara det; Work At Home är revolutionerande när det kommer till rekrytering och att ta till vara på kompetens.

Oavsett om du är en mindre verksamhet som behöver expandera, en medelstor organisation som vill öka flexibiliteten eller en större verksamhet som behöver skala upp – vi hjälper dig att uppnå målet.

Nära hem

Onshore

Vi erbjuder traditionella onshore-alternativ för företag som prioriterar lokal närvaro och att enkelt kunna besöka oss. Våra call center i Göteborg, Jönköping, Kalmar, Dals-Ed och Sveg lever alla upp till en hög kvalitet- och säkerhetsstandard, och de erbjuder bra reseförbindelser.

Kontakta oss för att skräddarsy en kombinerad leveransmodell!

Kostnadseffektivisering

Nearshore

Utöver våra geografiskt nordiska siter levererar Foundever även nordisk support från vår multinationella hubb i Larnaca, Cypern. Nordbor och andra Européer flyttar till soliga Cypern i 6 månader upp till flera år, för att utföra samma arbete som hemma men i ett varmare klimat.

Våra globala processer säkerställer att vår höga kvalitet och säkerhetsstandard bibehålls på alla siter runt om i världen, så supporten förblir densamma – men till ett mycket lägre pris.

Ultimat besparing

Offshore

Den ideala lösningen om ditt företags högsta prioritet är kostnadsoptimering. Offshoring, oavsett om det sker i Manila eller Cairo, bibehåller samma säkerhet som våra andra on-sitelösningar i och med vår globala standard.

Det är vanligt att outsourca backoffice och andra administrativa uppgifter offshore från Norden, men vi erbjuder även våra andra tjänster, såsom engelskspråkig kundservice och teknisk support.

Vet du inte vilken leveransmodell som passar ditt företag bäst? Det gör vi. Kontakta oss idag och ta reda på det!

Vill du att supporten är
nära?
kostnadseffektiv?
automatisk?
hybridlevererad?

Kontakta oss

Är du på jakt efter en outsourcing-partner för din kundservice? Kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd offert för just ditt företags behov!