Om Foundever.

Ett världsledande BPO-företag med 46 år i branschen, ständigt utvecklande och innoverande.

Foundever

Vilka är vi?

Du kanske känner till oss som Sitel eller som SYKES – faktum är att vi är båda, och Foundever! Under hösten 2021 blev de två världsledande call center-koncernerna Sitel och SYKES en; Sitel Group, och den 1 mars 2023 påbörjades ett helt nytt kapitel när vi blev Foundever.

Vår företagskultur genomsyras av teamwork, innovation och engagemang för att alltid leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet. Med huvudkontoret i Miami, Florida (USA) och verksamhet i ytterligare 45 länder supporterar vi idag 750 klienter på 60 språk.

Söker du en erfaren och agil partner? Kontakta oss!

Foundever i Sverige

År 1996 etablerades Foundever i Sverige, och idag tillhandahåller vi kundtjänst, försäljning och teknisk support på alla nordisk språk från fem call center; Jönköping, Göteborg, Kalmar, Dals-Ed och Sveg. Vårt Nordiska huvudkontor är beläget i Stockholm. Våra klienter varierar i storlek från lokala småbolag till globala jättar, och de tillhör främst Teknologi, Telekommunikation, och den finansiella sektorn.

Med över 46 års erfarenhet globalt och 26 år i Sverige kan vi med säkerhet säga att vi har det som krävs för en lyckad BPO-relation; lokal marknads- och kundkännedom, kombinerat med en global kapacitet och erfarenheten.

Foundevers nordiska huvudkontor hittar du i moderna lokaler på Klara Norra Kyrkogatan 33 i Stockholm city, i hjärtat av Norrmalm och endast ett stenkast från Sergelstorg. I 26 år har vi funnits i Stockholm, och sedan år 2015 befinner vi oss i nuvarande lokaler.

I helt nyrenoverade lokaler skräddarsydda för våra behov flyttade Foundever in på Östra Storgatan 28 i Jönköping år 2019. Runt omkring finns allt som kan tänkas behövas; butiker, mataffärer, hotell, och resecentrum ligger bara 10 minuter bort till fots.

Sedan 2013 har Foundever levererat högklassig kundservice från vårt call center på Lindholmen i Göteborg. Lindholmen ligger precis intill Göta Älv, och du når Göteborg centrum och Nordstan på bara 10 minuter med buss.

Centralt beläget i Kalmar med utsikt över Östersjön och Ölandsbron, på Fartygsgatan i Varvsholmen, har Foundever sedan år 2013 tillhandahållit kundservice till en av nordens största telekommunikationsbolag.

Två timmar norr om Göteborg och endast 20 minuter från den norska gränsen, I Dals-Ed, har vi sedan 1999 levererat kundservice till både stora- och små klienter.

Foundever gjorde entré i Sverige och i Norden år 1996, och vårt första center öppnades i natursköna Sveg i Härjedalen, två timmars bilfärd från den norska gränsen.

Foundever i Norden

Foundever i Norge

Foundever Norge finner du i staden bland de 7 bergen, västra Norges huvudstad – Bergen. Från vårt moderna kontor beläget i Fyllingsdalen i Bergen levererar vi sedan 2010 högkvalitativ, norsk kundtjänst, teknisk support, försäljning och backoffice till klienter främst inom eCommerce och Media & Brodcasting.

Foundever i Danmark

Foundever tillhandahåller kunservicelösningar från tre call center i Danmark; Köpenhamn, Odense och Sønderborg. År 1994 gick vi in på den danska marknaden, och vi har sedan dess byggt relationer till klienter verksamma inom de flesta brancher; från Healthcare till Retail,  till Automotive, och allt däremellan.

Foundever i Finland

Från hjärtat av Turku supporterar Foundever sedan 2002 flera olika språk, däribland de nordiska och baltiska. Vi tillhandahåller högkvalitativ kundservice, försäljning och teknisk support till flera välkända företag verksamma inom Teknologi, eCommerce och den finansiella sektorn.

Foundever i Cypern

Utöver våra geografiskt nordiska center levererar vi även nordisk support från Larnaca, Cypern. Hit flyttar nordbor och andra Européer för att jobba och njuta av ett varmare klimat, vilket gör att språkkvalitén blir densamma som vid en onshorelösning, men till ett lägre pris. Vi öppnade vårt första call center i Larnaca år 2017 och har sedan dess vuxit snabbt; redan 2019 öppnade vi vårt andra center i samma stad, och ett tredje center öppnades år 2021.

Söker du en
global
lokal
transparent
erfaren
nordisk
BPO-partner?

Kontakta oss

Är du på jakt efter en outsourcing-partner för din kundservice? Kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd offert för just ditt företags behov!